Статии -> Мебели по поръчка - Богора

Мебели по поръчка

Мебели по поръчка - за предпочитане пред готовите мебели

Мебели Ако търсите фирма, занимаваща се с производство, монтаж и доставяне на мебели по поръчка, изработени изцяло по ваша индивидуална идея, доверете се на опита и дългогодишната ни практика. При нас може да направите мебели по поръчка от ПДЧ, МДФ, Чам, Бук, Дъб и други производствени материали за доброто обзавеждане на дома ви.

Мебелите са една важна част от живота ни. Те са навсякъде около нас, в офиса, у дома, в метрото, ресторанта, киното и т.н. Без мебелите, животът ни би бил съвсем друг. Върху мебелите ние седим, спим, храним, изпълняваме служебните си задължения, както и много други функции. Те създават уют, комфорт, удобство дори настроение. Важно е мебелите, които ползваме да бъдат удобни, функционални и с приятна визия. Също така за вас може да извършим обзавеждане с мебели от производител, предлагайки ви винаги перфектно качество и изгодни цени.
Едно от най-важните помещения където прекарваме голяма част от ежедневието си е кухнята. Тя е мястото, където освен че готвим, но и се храним и общуваме със семейството си. Кухнята трябва да бъде както удобна, така и приятна за окото. Няма нищо по-хубаво от една просторна, чиста и подредена кухня, където всеки кухненски предмет и уред има своето място. Тя не бива да бъде претрупана с излишни предмети и мебели, защото в противен случай ще създава впечатление на невзрачно и непонятно помещение с неизяснени функции. За да не превръщаме кухнята си в складово помещение, трябва да обърнем внимание с какви точно мебели да я обзаведем.
При нас може да направите поръчка на различни видове модулни мебели на добри цени - гардероби, скринове, модулни шкафове и спални, секции, ъглови, холни масички и не само. Правейки поръчка на мебели от нас ще обзаведете вашият интериор по перфектен начин, доверявайки се на качеството на работа на професионалисти. Ние се грижим да останете доволни от работата с нас, съобразяваме се с желанията ви и се стремим към отличен резултат.

Изберете най-функционалните и удобни за Вас мебели по поръчка!

За да поръчате мебели по поръчка по Ваш модел От тук >>

Към каталог за мебели по поръкча От тук >>


Коментари за Мебели по поръчка - Богора:


Статии -> Мебели по поръчка - Богора

facebook twitter googleplus
Най-ново ВИДЕО:
Най-нов МОДЕЛ:
Ъглов гардероб скосен

Информация за цени:
e-mail: shopov@bogora.com

Поръчки по телефон:
тел: 0878 52 13 53 /Георги/

Консултант за мебели ПЛОВДИВ:
тел: 0885 00 91 75 /Марияна/

Магазини мебели:
София - show room
ул. Хризантема 8 (Красно село - кръстовището на Цар Борис и Житница)
тел/bob/: 0883 68 77 63 /Мария/
тел/bob/: 0988 96 68 06 /Антон/
Плащане по банка
Мебелен show room София на картата

Варна - Мебелен магазин
ул. Христо Самсаров 57 (Колхозен пазар - перпендикулярна на Баба Тонка, под кино Тракия)
тел/Viva/: 0885 60 60 07 /Пепа/
тел: 0878 52 13 53 /Георги - след 17:00ч/
Мебелен магазин Варна на картата