Практични решения -> Малка спалня

Ако живееш в малък апартамент, с малка спалня това не означава, че не можеш да му придадеш вида, за който мечтаеш. Малкият дом се нуждае от по-прецизна декорация и по-хитри идеи за съхранение. Мебелна фирма Богора изработва и извършва монтаж на малка спалня, дава идеи за малка спалня, проектиране на малка спалня, малка спалня обзавеждане, обзавеждане на малка спалня по поръчка

Малка спалня

Спалнята ви е малка? Предлагаме Ви една идея за обзавеждане на малка спалня.

Искате да сложите телевизор в спалнята си, но нямате място за ТВ-барче. Не се притеснявайте! - Вижте снимките отдолу, ако не Ви се чете следващия текст.
Едно просто приспособление на задната табла на спалнята Ви и тя вече е тип бар плот, на който от едната му страна може да има чекмеджета, за да си поставяте разни неща вътре.
Отгоре на плота може да поставите телевизора или лаптопа си и да гледате нещо преди да заспите. По този начин Вие се сдобивате с ТВ-барче и бар плот в 1, без това да заема допълнително място в стаята.

На страната от към главата може да се постави етажерка (третата снимка), която да бъде хваната за стената и там да поставяте Вашите книги като пак не използвате допълнително пространство от стаята Ви.

Това е много подходящ вариант за обзавеждане на малки спални (все пак целта е да се заеме колкото се може по малко пространство от стаята).

На едната свободна стена се поставя гардероб, който може да бъде с плъзгащи врати, в който да сложите дрехите си (по този начин също спестявате от пространството в стаята, което иначе ще се заема всеки път, ако вратите на гардероба ви се отваряха напред). Мебелирайки по този начин малката Ви спалнята ще бъде по просторна и няма да изглежда претрупана.

Това е едно практично решение за обзавеждане на вашата малка спалня, реализацията, на която ви показваме с няколко снимки по-долу.

Ако Вие имате подобни идеи за обзавеждане ще се радваме да ги споделите с нас, като ни оставите коментар.


Коментари за Малка спалня:


Практични решения -> Малка спалня

facebook twitter googleplus
Най-ново ВИДЕО:
Най-нов МОДЕЛ:
Двуетажно двойно легло

Информация за цени:
e-mail: shopov@bogora.com

Поръчки по телефон:
тел: 0878 52 13 53 /Георги/

Консултант за мебели ПЛОВДИВ:
тел: 0885 00 91 75 /Марияна/

Магазини мебели:
София - show room
ул. Хризантема 8 (Красно село - кръстовището на Цар Борис и Житница)
тел/bob/: 0883 68 77 63 /Мария/
тел/bob/: 0988 96 68 06 /Антон/
Плащане по банка
Мебелен show room София на картата

Варна - Мебелен магазин
ул. Христо Самсаров 57 (Колхозен пазар - перпендикулярна на Баба Тонка, под кино Тракия)
тел/Viva/: 0885 60 60 07 /Пепа/
тел: 0878 52 13 53 /Георги - след 17:00ч/
Мебелен магазин Варна на картата